Close
Arjantin’e Gitmek İçin 9 Sebep

Arjantin’e Gitmek İçin 9 Sebep

1- Buenos Aires

Hayranlık verici tarihi yapıların arasında bisiklete binmek, Teatro Colon’da bir akşam geçirmek, Palermo bölgesinde alışveriş yapmak, Tigre Nehri’nde bot gezisi, La Boca ve San Telmo’nun fotoğrafik yerlerinde gezintiye çıkmak.

2- Tarihi Yerler

Salta, sıra sıra dizilmiş büyüleyici köyleriyle kuzeybatıda yer alıyor. Yıl boyunca istenilen zamanda ziyaret edilebilir.

3- Patagonya’da Buzullar

Arjantin’in simgesi safir renkli Perito Moreno ve Upsala buzullarına, Kasım’dan Mart’a kadar cruise ya da otobüs aracılığıyla ulaşılabilir.

4- Marine Fauna

Temmuz ayından aralık ayına kadar, Valdes Yarımadası’nda Nuh’un Gemisi: Balinalar, penguenleri, deniz aslanları, kuşlar…

5- Humahuaca

Dünya miras alanı. Geniş bir alanı kaplayan rengarenk And Dağları.. Eşsiz kültürel zenginliği barındıran sayısız yerli köye ev sahipliği yapıyor. Başlangıç noktası: Salta.

6- Tango

Kabaret ve San Telmo’nun milongalarının olmazsa olmazı.  Buenos Aires’in kalbinde bir dans okuluna eğitmen eşliğinde dans.

7- Gaucho’lar

Pampa, Arjantin’in kuzeybatısı veya Patagonya’da at sırtındaki göçebe ve renkli Gaucho’lar.

8- Alışveriş 

Galeria Pacifico’dan deri giyim ürünleri veya Recoleta’nın dükkanları; ve tabii ki bir şişe Malbec şarabı. Pazar günü San Telmo da kurulan pazardaki antika hediyelikler.

9- Turistik Altyapı 

Ülkenin kuzeybatı bölgesindeki araba seyahatine son derece uygun yollar; her zevke ve her bütçeye uygun otel seçenekleri. İç hat uçuşları için önceden rezervasyon yaptırmanızı öneririz.

Keşfedilmemiş Yerler:

Buenos Aires’teki Park 3 de Febrero , Cordoba’nın tarihi merkezi, Salta’nın arkeolojik müzesi ve Patagonya’daki Estancia 25 de mayo’da ızgara et.

Arjantin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için tıklayınız.

Close