Close
Büyüleyici Lapland Turları

Büyüleyici Lapland Turları

Lapland seyahatinde katılabileceğiniz eğlence aktivitelerinden bir kısmı Lapland’in huzurlu doğasını yaşama keyfi sunarken, bir kısmı da Lapland’in maceracı tarafını keşfetmenize olanak sağlıyor. İşte en iyi Lapland turları…

Nehir botuyla cruise turu ve rengeyiği çiftliği turu

Özellikle yerel kültürle ilgileniyorsanız, Laponya’daki bu tur tam size göre.

Tur bir nehir gezisi ile başlar, daha sonra bir yerel ren geyiği çiftliğine ziyaret ve Kuzey  Kutup Çizgisi (Arctic Circle) geçiş töreni ve kahve ikramıyla sona erer. Hava durumuna bağlı olarak lastik çizme ve yağmurluk da temin edilmektedir.

shutterstock_519062437 (Kopyala) (Kopyala)

“Kuzey kutbunda gezilmesi gereken yerler “ Lapland turu

Bu Lapland turu herkesin keyif alabileceği bir turdur. Üç farklı popüler etkinlikle birlikte öğle yemeği de içerir: Noel Baba’nın evine ziyaret, nehir botuyla Laponyalı ren geyiği çiftliğine ziyaret ve kutup çizgisi geçiş töreninde eğlence.

Kameranızı mutlaka yanınıza alın!  Bu tur gerçekten Lapland’ın “olmazsa olmaz”ları turu…

Ve gerçekten unutulmaz!

shutterstock_597095564 (Kopyala)

Lapland’te balık tutma turu 

Lapland’in doğasını ve sessizliğini seviyorsanız, bir öğleden sonra rehberli bir turda balık tutmaya gitmenizi öneririz.

Lapland’teki balık tutma turunda ihtiyacınız olacak tüm ekipmanlar bulunur. Sadece akşam yemeğinizi yakalarken su geçirmez ayakkabı giymeyi unutmamalısınız…

rovaniemi (Kopyala)

Lapland ren geyiği yürüyüşü turu

Lapland’e özgü olan bu tur Rovaniemi yakınlardaki bir ren geyiği çiftliğinde başlar; ren geyikleriyle beraber Lapland’ın güzel ormanlarında 2,5 saatlik yürüyüş yapılır ve tekrar  çiftliğe geri dönülür. Geleneksel olarak hazırlanmış kreplerden yenir.

shutterstock_244912102 (Kopyala)

Husky ve geyiği sürerek Lapland snowmobile safari

Bu turda yer alan hizmetlere, husky çiftliğine snowmobile safarisi sonrasında husky safarisi ve ren geyiği çiftliğinde geleneksel ren geyiği kızağı sürüşü için verilen ren geyiği sürücü ehliyeti de dahildir.

Bu Lapland turu, snowmobile ile kasabaya geri dönerek sonlanıyor.

Kendi snowmobile’ınızı almanız için asgari yaş 15’dir.

20120314-_MG_7938 (Kopyala)

Snowmobile safari: Lapland’te gece turu 

Başka yerlerde olmasa bile Lapland’te gece turuna katılmak, olmazsa olmaz’ların en başında gelir. Lapland’in karlı manzarasının sessiz gecede tadını çıkarmak, şanslıysanız Kuzey Işıkları’nı (Aurora Borealis) izlemek harika bir deneyim.

Karın içinde, açık ateşin etrafında sıcak içecekler ve atıştırmalıklar ile birlikte tur, termal giysiler de sağlamaktadır. Ve kar arabaları vasıtasıyla üç saat boyunca sizi medeniyetten uzaklara götürmektedir.

Lapland Hakkında Bilgi  Lapland Turları
Close